Despre Noi

BONASERV sigla
Istoria BONASERV
Infiintata la Brasov in anul 2004 BONASERV la inceput, a acordat consultanta firmelor din domeniu, apoi din anul 2006 s-a orientat catre activitatea de comert si productie a mobilei din lemn masiv. In anul 2007 sub aripa BONASERV i-a nastere un brand de renume azi (2016) KroneMag  care se specializeaza pe mobilierul de gradina, curte si terase din lemn masiv pentru exterior si mobilier urban. Din 2008 – KroneMag devine o companie  de sine statatoare, BONASERV fiind principalul furnizor de elemente si produse din lemn masiv pentru exterior al KroneMag. Din anul 2012 BONASERV functioneaza cu o noua sectie in Harman jud. Brasov cu dotari specializate in productia de elemente , componente si produse finite din lemn. In perioada aceasta si-a diversificat oferta si tinde spre produse din lemn masiv cu prelucrare superioara si calitate, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale pietei EU.

Viziunea BONASERV
BONASERV – novator, cercetator, perfectionist.
Misiunea NOASTRA
Misiunea BONASERV este de a introduce pe piata de consum produse din lemn masiv, mobilier de gradina, curte si terasa, mobilier urban, parc, stradal de cea mai buna calitate.
Viitorul BONASERV
BONASERV si-a propus ferm, ca pana in anul 2020 sa devina o companie foarte cunoscuta in spatiul central-est european si chiar intreg spatiul EU, ca furnizor de elemente si produse din lemn masiv – mobilier pentru curte, gradina si terase precum si mobilier urban si parc din lemn masiv. BONASERV are viitor !